Pagina 1 van 1

leuke webshop voor beenmode

Geplaatst: 14 jun 2011 16:45
door Viqueen

Re: leuke webshop voor beenmode

Geplaatst: 14 jun 2011 18:16
door mrcsk
Ja zeker.Prachtig
en de prijs valt goed mee ook

Re: leuke webshop voor beenmode

Geplaatst: 02 jan 2020 10:31
door RokkenRob
Op tweede kerstdag een kortingcode voor 20% ontvangen en die alleen die dag te gebruiken was. Daar ik hold-ups ook wel fijn dragen vind, vooral onder lange rokken, een bestelling gedaan van een paar verschillende hold-up's. Daar ik met de korting niet meer aan de €50,= kwam, moest ik €2.95 aan verzendkosten betalen. Echter mijn mond viel open van verbazing toen mijn bestelling binnen kwam.

Ik kreeg eerst al een mail dat mijn bestelling in 2 "pakketjes" kwamen. Het eerste pakketje was een brievenbus doosje met 4 paar hold-up's en het tweede pakje was een plastic zakje waarin het 1 paar zat. Op zich niks mis mee zou je zeggen, echter wat had men bij Soshin gedaan, ze hadden de hold-up's UIT de verpakking gehaald met alleen het inlegkartonnetje verstuurd.

Nou heb ik daar maar een paar keer besteld, maar dit was wel de laatste keer, bestel wel gewoon weer bij Socks 'nmore en Beenmode

Rob

Re: leuke webshop voor beenmode

Geplaatst: 02 jan 2020 18:58
door WesleyN
Ik heb vandaag nog 4 paar pantykousen gekocht bij de Hema. Die draag ik onder een broek. Panty's onder een broek zit niet lekker vind ik.