Het wordt aarzelend warmer

Algemene ervaringen met het rok dragen
Gebruikersavatar
beachlion
Berichten: 342
Lid geworden op: 26 jul 2013 19:44
Locatie: Allentown, PA, USA

Re: Het wordt aarzelend warmer

Bericht door beachlion » 30 mei 2018 21:23

We zijn hier de aarzeling voorbij en we mogen zo nu en dan spreken van tropische temperaturen. De ketel voor de centrale verwarming was al een paar weken terug uitgeschakeld en ik heb net de A/C weer van stal gehaald en in het raam geplaatst.
Gisteren ben ik naar het strand geweest en natuurlijk in rok. Heen was het nog dragelijk omdat het vroeg in de ochtend was. De twee uur durende terugweg was met een temperatuur van boven de 30C een stuk warmer.
Het strand ligt in New Jersey en dar is de brandstof goedkoper. Op de terugweg tank ik bij de eerste pomp die ik tegen kom. Daar tap ik ook frisdrank. Die is nu goedkoper dan normaal, een dollar voor 32 ounce (bijna een liter).
IMG_1435q.jpg
Door de extreme groothoeklens van de action cam is alles buiten het centrum van het beeld vertekend. Zo ook ik dus. Ik heb geen bochel.
Ze hebben zelfbedieningskassa's en een kassadame houdt een oogje in het zeil. Toen ik afrekende kwam ze naar die kassa toe want ze had me van eerdere bezoeken herkend. Geheel overbodig vertelde ze wat ik moest doen en toen ik weg liep wenste ze me een fijne dag en een veilige reis, met een glimlach van oor tot oor.

For the record: op de foto tap ik een bodempje crushed ice. Even later zou ik de beker met mountain dew vullen. Dit is iets dat op Sprite lijkt maar minder zoet en met een overdose aan caffeïne. Goed om alert te blijven in het verkeer.

Plaats reactie