Pagina 1 van 1

De andere kant van de medaille

Geplaatst: 10 dec 2017 21:04
door beachlion

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 11 dec 2017 05:24
door Redhawkje
:o

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 11 dec 2017 19:47
door wimjansma
In sommige landen leeft men nog in de middeleeuwen.

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 11 dec 2017 20:46
door beachlion
Even ter aanvulling van het bericht: de dames hadden van te voren toestemming gevraagd en gekregen om tijdens een besloten bijeenkomst een broek te mogen dragen. Na de arrestatie zijn ze wel vrijgelaten toen die toestemming bekend werd. Het feit blijft er niet minder bezopen om. Ze hebben nog een lange weg te gaan, als er al sprake mocht zijn van vooruitgang.
Ik denk dat de Amerikaanse conservatieven, vooral van evangelische origine, hier likkebaardend naar zullen kijken. Hoe kunnen we die wetten in de USA krijgen?

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 12 dec 2017 13:16
door john
Gelukkig kunnen die Saoudische mannen binnenkort weer in hun witte jurk naar de bisoscoop.

Maar een vrouw in een broek vind ik ook wel erg aanstootgevend :lol:

John

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 21 dec 2017 12:57
door Yvan
En zeggen dat we, ongeveer 60 a 70 jaar geleden, dezelfde mentaliteit hadden. Hier ging men de broekdragende vrouw geen zweepslagen of andere folteringen opleggen, maar in die tijd kwam je regelmatig bordjes tegen aan het uitstalraam van, onder andere, restaurants dat vrouwen met pantalon niet gewenst waren als klant. Mijn moeder is nog een van de "voorvechters" geweest van het recht voor vrouwen om een lange broek te dragen en die "strijd" heeft redelijk lang geduurd. Kan je je voorstellen dat "onze strijd" om rokken te dragen zeker een tijdje langer zal duren. In acht genomen dat de vrouw, destijds en ook nu, meer durf aan de dag legde om hun standpunt duidelijk te maken dan dat wij, mannen, het ooit zullen durven doorzetten. ;)

Re: De andere kant van de medaille

Geplaatst: 22 dec 2017 07:10
door Redhawkje
Echt mainstream zal het rokdragen door mannen nooit worden, tenminstte ik ga het niet meemaken denk ik. Maar willen we mainstream zijn? Ik niet, ik doe graag anders want dat maakt het leven veel leuker.