Welke panty bij een rok

Wat vind je van het dragen van panty’s met je rok of het dragen van panty’s algemeen.
Gebruikersavatar
Wiha
Site Admin
Berichten: 755
Lid geworden op: 14 jun 2007 11:15
Locatie: Groningen
Contacteer:

Welke panty bij een rok

Bericht door Wiha »

Nu het weer wat kouder word is het al snel noodzakelijk om een panty bij de rok te dragen. En ja, welke draag je. De kleur, lijkt mij dat vooral een zwarte panty het beste is.
Je kunt ze natuurlijk in diverse diktes kopen. De volgende panty's heb ik goede ervaringen mee:

40 Den zwart van Zeeman (zit in een dunne verpakking), deze zit strak op je huid en is erg glad. Niet echt glimmend. Voor de wat dunnere panty is deze ideaal. (volgens mij 2 tot 4 euro ofzo)

80 Den zwart van de Bijenkorf (eigen merk). Goede zwarte panty. Prijs 6,95 Euro

90 Den zwart van Oroblu. Is zowel bij V&D als bij de bijenkorf (en neem ik aan bij speciaalzaken) te koop. Heb nog geen duidelijk verschil kunnen merken tussen deze en die van de bijenkorf. Alleen de prijs. De Oroblu kost 12,95 Euro

Uiteraard is het het beste om echte 'mannenpanty's' te kopen om de markt duidelijk te laten merken dat wij ze als man ook dragen. Op de website is hier een apart deel voor ingericht onder de link sectie waar je diverse mannenpanty's kunt kopen.

Als iemand nog goede suggesties heeft, hoor ik het graag. Of misschien is er wel iemand die hier zijn ervaringen met deze panty's kan delen
Wiha,
beheerder & webmaster
http://www.rokvoormannen.nl
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door RokSterNL »

Laat ik dit eerst even zeggen. Ik hoor dat er herenpanties bestaan. Nou voor mij hoeft dat niet zo nodig. Ik kan net zo goed met de damespanties uit de voeten.

Ik draag veelal een huidkleurige panty 20 den van Etos. De kleur is mousse, ik heb maat 46-50, want anders zit het kruis te laag, dus is hij ook te krap. Mijn lengte is 1.85 dus moet ik die maat wel hebben. Doe ik erg lang mee. Ik vind ze persoonlijk erg sterk voor 20 den. Bovendien vind ik een iets dunnere panty mooier staan. Je moet dan wel zorgen dat je benen geschoren zijn, anders zie je die haartjes/haren er doorheen, en dat vind ik nu juist geen gezicht.

Groetjes van RokSterNL
Peter v

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door Peter v »

Halo roksternl, ik heb er ook nog niet een geprobeerd, en ik zie tot nu toe niet een belangrijk verschil met andere pantys. Hoogstens een op de iets andere lichaams maten van de man angepaste maatvoering of misschien een op de man zijn genatalien aangepaste katoenen "kruisje".
Ik zal bij de goede speciaal zaak in leeuwarden vragen wat het echte verschil is.
ben er toevallig vanavond geweest, heb enkele Oroblu pantys in de opruiming gehaald. En zou nog vragen over de mannen panty, mar was het vergeten. Erg vriendelijk en behulpzaam mensen in de winkel.

Nu we het er toch over hebben, is iets wat er in de herenpanty.tk forum aan de order is, wij kopen vanzelf pantys waar het ons uitkomt, maar wanneer de specialist verdwijnt zeggen wij o wat zonder, nu kunnen wij niet meer naar een winkel waar het hun specialiteit is, een ruime keuze heeft en mag ik aannemen speciaal kennis anwezig is. Om er voor te zorgen dat de speciaal zaken er blijven, wat wij allen willen, zullen wij wanneer mogelijk ook daar moeten kopen, i.p.v. elders. Dat dit om financieel redenen niet altijd praktisch is is een feit.

Voor geinteresseerden, http://stores.ebay.nl/BeenmodeOnline/Over-ons.html
Via ebay is er een beschrijving te vinden over hun winkel.

vr. gr.
Peter v
Peter v

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door Peter v »

Het bekende zegs wijze "beken kleur "is hier van toepassing.

Als je als man "kleur" ( niet de wens een vrouw te zijn) bekent, dus houdt van meer gedurfde kleding dan menige "man", dan gewoon doen. Zwart pantys staan vrijwel altijd goed. Echter als je een "kleurrijke"persoon bent, gewoon de panty dragen die JIJ mooi vindt, al is het een kant panty. Niet om "als een vrouw" eruit te zien, maar zoals JIJ zelf bent.

Ik heb hier het beeld voor mij van een man in een kleding zaak met mannen en vrouwen afdeling, en die bijna zwetend van angst is om per ongeluk in de dames afdeling te belanden, daar heel ongemakkelijk voelt. Wanneer je zo ver bent dat je de deur naar al dat moois hebt geopend, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. En nog altijd zonder dat je direct een "travestiet ' bent. Het idee dat bij velen aanwezig is dat wij niet naar eigen beleven onze manier van kleden aanpassen / aanvullen kunnen / mogen ( van wie mag het niet) naar onze eigen gevoelens is een bekrompen denkwijze. En daar moeten wij ons niets van aantrekken. Dragen wat je wilt. Het duurt vaak Heeeeeel erg lang tot dat je zelf zo ver bent om zo te denken, gezien de doctrine dat anders voorschrijft, maar dan kun je eindelijk werken aan je echte eigen ik.

Peter v.
truyen jaak
Berichten: 7
Lid geworden op: 02 aug 2008 17:27

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door truyen jaak »

een panty is nu eenmaal een ommisbaar bij het dragen van een rok,bij kouder weer.zomers is dat niet nodig omdat het warm is.lichte pantys bij redelijk zacht weer en dike pantys bij koud weer.er is zoveel keus dat men altijd iets vind in je eigen gading.plus het siert de benen.het is in mijn ogen gekleed.
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door RokSterNL »

Klopt Truyen Jaak. Ik draag zelfs nog met kouder weer een maillot.
Arjan
Berichten: 24
Lid geworden op: 13 mar 2009 21:38

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door Arjan »

Ik draag graag de wat dikkere panty, 50 den of meer.....
De kleur is over het algemeen zwart of donkerbruin.

Ik heb dunnere panty's geprobeerd, maar dan zie je nogal de behaarde benen. Dat ziet er niet uit :?

Ik vind panty's heerlijk om te dragen. In de winter als het erg koud is, draag ik ze ook wel eens onder mijn broek. MAar het liefste onder een rokje, dat geeft veel meer vrijheid.

Maar ook het gevoel dat ik bij het dragen van panty's en een rok is erg aangenaam. Als ik dat een (mooie) vrouw zie lopen met rok en vooral een zwarte panty, krijg ik toch een beetje kriebels; zo van, kon ik maar zo lopen, of eigenlijk durf ik zo maar te lopen........
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door RokSterNL »

Ik heb sinds een aantal maanden een panty van Kunert. Leg Control 70.

Een hele stevige elastische panty, waar je ontzettend lang plezier van kan hebben. Gaat nauwelijk kapot ten opzichte van 15, 20 en noem zo maar op denier panty's. De uitstraling is ook net of je zijdezachte glanzende benen hebt. Ik zag dat deze panty's ook weleens gedragen worden door stewardessen. Ik wist toen niet welk merk het was, maar nu heb ik ze dus zelf. Bovendien heeft hij een hele mooie bruinige gloed alsof je al een beetje gekleurd bent door de zon. Kleur Cashmere/054. Overigens ik scheer wel 1 x per week mijn benen.

Ze verkopen ze alleen bij de speciaalzaak. Dus speciale kousenwinkels of de betere lingeriewinkels. Bij mij zit er zo'n winkel in Den Haag. De naam van de winkel is Bonnette. Je wordt er als man nog heel adviserend geholpen, zonder dat er raar naar je gekeken wordt, van wat moet jijzelf met een panty.

Alleen zijn ze niet zo goedkoop. €13,00. Ik heb ze ook in het zwart. Of ze nog in meer kleuren bestaan weet ik niet. Maar deze vind ik de mooiste. En dat is ook heel erg belangrijk de sterkste. Dus dan is €13,00 helemaal niet duur. Als je nagaat dat ik ook weleens fantasiepanty's heb gehad van €15,95 en die waren binnen een paar dagen al stuk. Met deze panty doe ik al maanden. En dan was ik ze af en toe nog in een handwasje in een fijnwasmiddel.
Arjan
Berichten: 24
Lid geworden op: 13 mar 2009 21:38

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door Arjan »

Ook nu het wat warmer is, draag ik toch het liefst een panty. Gewoon omdat het gevoel van die zachte stof heerlijk is.
En ik vind onder een rokje die blote benen zo bloot :o

Het is wel een dunnere (zomer-)panty die ik in deze tijd draag. Voornamelijk zwart (moet toch kunnen in de zomer), maar ook veel bruinbeenkleur.
sam
Berichten: 369
Lid geworden op: 03 sep 2009 20:06

Re: Welke panty bij een rok

Bericht door sam »

Ik ben een enthousiaste pantydrager. Normaal gesproken onder een broek of bij een korte broek en sinds kort bij een rok. Dat zit echt heerlijk. Zachte stof om je been en mits de pasvorm goed is (kwestie van goed merk en maat kiezen) zit het fantastisch. Beter dan zonder.

Nu antwoord op de vraag: panty'svan nude/huidkleur tot zwart van 5 den tot 50 den. Kleuren: Groen, geel, bruin, zwart, blauw, rood, kortom eigenlijk alles.
Plaats reactie