Zweedse jongens in de rok

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Plaats reactie
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Zweedse jongens in de rok

Bericht door RokSterNL »

Onderstaande tekst kwam ik tegen door te Googlen.Het is vertaald door iemand, en vandaar dat het grammaticaal een beetje andersom staat geschreven.

Skirts for men this summer Rokken voor mannen deze zomer

Bron: http://translate.google.nl/translate?hl ... %26tl%3Den

April 10th, 2009 April 10th, 2009

The swedish fashion blogger OJ on the swedish newspaper Expressens site is recomending guys to wear skirts this summer. De Zweedse mode blogger PB op de Zweedse krant Expressens site aanbeveelt jongens te dragen rokken deze zomer. OJ is referencing this picture of famous fashion designer Marc Jacobs and even though it’s actually a “skort” it’s certainly a bold freestyle fashion statement. PB is naar deze foto van de beroemde modeontwerper Marc Jacobs en zelfs al is het eigenlijk een "Skort" het is zeker een vet freestyle fashion statement. Actually not a summer goes by without seing men in skirts and the question is how many we will see this summer ? Eigenlijk niet een zomer gaat voorbij zonder seing mannen in rokken en de vraag is hoeveel we zullen zien deze zomer?
Gebruikersavatar
Wiha
Site Admin
Berichten: 756
Lid geworden op: 14 jun 2007 11:15
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: Zweedse jongens in de rok

Bericht door Wiha »

Heb het origineel terug proberen te halen via de zweedse krant, maar mijn zweeds is niet goed :) om dit te kunnen doen. Misschien als ik google translate erbij gebruik dat het me lukt. Is goed nieuws natuurlijk. Als iemand het wel lukt, http://www.expressen.se/ is de site van de krant waar het uit zou moeten komen
Wiha,
beheerder & webmaster
http://www.rokvoormannen.nl
Gebruikersavatar
Wiha
Site Admin
Berichten: 756
Lid geworden op: 14 jun 2007 11:15
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: Zweedse jongens in de rok

Bericht door Wiha »

Pfff, toch nog even doorgezocht na een snelle cursus zweeds via google translate kwam ik de volgende blogs tegen op http://www.expressen.se/ . Ik werd eerst op het verkeerde been gebracht doordat google translate O.J. vertaald in PB en ik dus geen blogger kon vinden onder de naam PB..... Moest dus Oscar Julander zijn. Onderstaand de sites in zweeds welke je in google translate ( http://translate.google.com/ ) kunt stoppen om van Zweeds naar nederlands te vertalen:

http://blogg.expressen.se/stilbloggen/e ... sid=473267
http://blogg.expressen.se/stilbloggen/e ... sid=464156
http://blogg.expressen.se/stilbloggen/e ... sid=474955

Altijd goed dat er ook in andere landen aandacht aan geschonken word
Wiha,
beheerder & webmaster
http://www.rokvoormannen.nl
Plaats reactie