Rok voor mannen
Rok voor mannen
Een nieuwsbrief voor de Nederlandse en Belgische man die graag een rok draagt.
3e kwartaal 2007
jaargang 1
nr. 01
 
N I E U W S B R I E F

 

Vanaf 1 Augustus is de website http://www.rokvoormannen.nl van start gegaan. Deze 1e nieuwsbrief is naar jou verstuurd aangezien je in het verleden interesse hebt getoont in een rok voor mannen.

 

MSN forum afgesloten:

Aangezien het MSN forum door Microsoft een tijd terug om onduidelijke redenen is afgesloten, is er naar een alternatief gezocht. Deze is gevonden door een compleet eigen site te bouwen onder eigen beheer. We zijn dus niet afhankelijk van andere organisaties en kunnen zo ongeveer alles aan onze site toevoegen.

 

Nieuwe website:

Momenteel is het volgende aanwezig op de website:

 

·          Forum (als geregistreerde bezoeker kun je meer onderwerpen lezen dan als gast, meld je daarom aan voor het forum)

·          Foto album (Als je bent aangemeld heb je een eigen map tot je beschikking waar je foto’s van jezelf in rok kunt uploaden.)

·          Informatie (waarom een rok voor mannen en het laatste nieuws op dit gebied.)

·          Links (naar webwinkels, homepages en buitenlandse forums.)

·          Nieuwsbrief (aangezien je deze mail ontvangt sta je hiervoor al ingeschreven. Mocht je dit niet willen kun je je afmelden via de homepage).

 

Voor het forum en fotoalbum dien je je helaas apart aan te melden omdat de ledenadministratie (nog) niet gekoppeld kan worden. Met een upgrade in de toekomst van het forum en fotoalbum is dit waarschijnlijk wel mogelijk.

 

Nieuwsbrief:

Het is de bedoeling om 1x per kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Je e-mail adres zal alleen gebruikt worden voor het aan jou doorgeven van informatie omtrent een rok voor mannen en dan alleen door een beheerder van de website www.rokvoormannen.nl

 

Acceptatie man in rok:

Hopelijk kunnen we je begroeten als lid van het forum en fotoalbum waardoor we  weer een plekje op het internet kunnen creëren waar we als rokdragende man onze informatie kwijt kunnen. Door samen hierover te discussieren maken we deuren openen voor jou en voor een ander naar acceptatie van een man in rok.

 

Ga dus naar
http://www.rokvoormannen.nl
en meld je aan bij het forum en fotoalbum

 

Met vriendelijke groeten,

 

Wiha

(beheerder van de site)

 
     
Om je af te melden of aan te melden voor deze nieuwsbrief ga naar rokvoormannen.nl