Rok voor mannen
Rok voor mannen
Een nieuwsbrief voor de Nederlandse en Belgische man die graag een rok draagt.
4e kwartaal 2007
jaargang 1
nr. 02
 
N I E U W S B R I E F

 

Dit is 2e nieuwsbrief van de website http://www.rokvoormannen.nl. In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Teus de Vries op tv, Foto album, Nieuwe layout link pagina, Word lid van het forum, Visitekaartje


Teus de Vries op tv:

Een tijdje terug had ik een kort interview met Teus de Vries waarin hij vertelde over een opname van een programma van Jeroen Pauw eind Augustus. Aangezien de uitzending al vrij snel na de opname was, is het Teus ontgaan om ons te informeren. Gelukkig kunnen we de opname nog zien door op deze link te klikken. Het was in het programma Bimbos en Boerkas. Ongeveer halverwege nadat de meneer op de foto bij de link de studio verlaat. Na het item komt Teus later kort nog weer even aan het woord.


Foto album:

Momenteel zijn er nog maar 4 leden die foto's geplaatst hebben terwijl er toch een aantal van de leden wel af en toe in rok naar buiten gaan of foto's ergens anders op het internet hebben staan. Kom laat je foto's zien om zo voor ons allen een beeld te hebben hoe je er bij loopt in rok. Je kunt de foto's er zelf op plaatsen en zelf voorzien van je commentaar.


Nieuwe layout link pagina:

Vanaf de start van de website vond ik de indeling van de link pagina niet naar tevredenheid. Achter de schermen ben ik daarom bezig geweest om dit naar mijn zin aan te passen en hopelijk meer toegankelijk te maken. Gelijk met deze nieuwsbrief heb ik deze ook online gezet. Neem eens een kijkje en mocht je een link niet tegenkomen die er zeker thuis hoort laat het me even weten.


Word lid van het forum:

Op dit moment hebben we meer dan 40 leden op het forum. Als ik alle verschillende leden optel van zowel het foto album, nieuwsbrief en forum, zijn er meer dan 110 verschillende leden. Word ook lid van het forum als je dit nog niet bent. Praat met ons mee over je ervaringen of ideeen en wees niet alleen 'de gast' op het forum. We zouden het allen zeer op prijs stellen als je actief mee doet op het forum. Dit laat tevens blijken hoe groot de belangstelling is onder de mannen om een rok in het openbaar te kunnen dragen.


Visitekaartje:

Voor het geval je in gesprek raakt met iemand over het dragen van een rok of je krijgt opmerkingen naar je toe als je buiten in rok loopt dat een man niet in rok hoort te lopen, heb ik een soort van visitekaartje gemaakt. Je kunt kaartje vinden via de Info pagina. Het is als een Word document te downloaden.Ga dus naar
http://www.rokvoormannen.nl
als je als man graag een rok draagt


Met vriendelijke groeten,


Wiha

(beheerder van de site)

 
     
Om je af te melden of aan te melden voor deze nieuwsbrief ga naar rokvoormannen.nl