Rok voor mannen
Rok voor mannen
Een nieuwsbrief voor de Nederlandse en Belgische man die graag een rok draagt.
2e kwartaal 2008
jaargang 2
nr. 04
 
N I E U W S B R I E F

 

Dit is 4e nieuwsbrief van de website http://www.rokvoormannen.nl


 

PS. Deze nieuwsbrief is naar alle leden gestuurd van zowel het forum, fotoalbum en nieuwsbrief vanwege de foto-contest ivm het komende 1 jarig bestaan van de website.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • 1-jarig bestaan rokvoormannen.nl

  • Voorstellen

  • Van (spijker)broek naar rok

  • Vakantie

  • Bijeenkomst eind april


1-jarig bestaan rokvoormannen.nl:

In augustus is het alweer 1 jaar geleden dat de website www.rokvoormannen.nl werd gelanceerd. Eigenlijk reden voor een klein feestje.

 

Wie komt met een mooie foto van hemzelf buiten (dus in het openbaar waarop ook andere mensen te zien zijn) in een rok. Je moet verder wel mannelijk gekleed gaan. Dit is immers de doelstelling van deze site om de rok voor mannen geaccepteerd te krijgen.

 

Insturen heb je t/m de hele maand september de tijd. In oktober zal via een pol de uiteindelijke winnaar gekozen worden door de forum leden.

 

Valt er iets te winnen? ZEKER !!! Een echte Utilikilt.........

 

Op de website en/of forum kun je binnenkort meer lezen over deze foto contest.


Voorstellen:

Toch wil ik bij deze nogmaals aan de leden van het forum vragen om jezelf voor te stellen. Dit kan in het onderdeel 'wie ben ik'. Dit zal door de andere leden zeer op prijs gesteld worden en misschien verkleint dit de stap om van alleen maar een lezer ook een schrijver te worden op het forum.


Van (spijker)broek naar rok:

Bij het onderdeel nieuws is een artikel geplaatst om in een paar eenvoudige stappen van een broek een rok te maken. Als jezelf niet zo handig bent met de naaimachine (waaronder het grootste deel van de leden lijkt me) kun je zoiets natuurlijk ook door een naai atelier laten doen. Zo kun je dus een goedzittende broek veranderen in een goedzittende rok en je eigen creatie erop los laten zodat je niet altijd op de vrouwenafdeling van de winkels hoeft te zoeken naar een rok.


Vakantie:

De vakantie periode staat weer voor de deur. Zelf ben ik in deze periode niet op vakantie aangezien ik veel later in het jaar ga. Dus voor degene die wel op vakantie gaan alvast een prettige vakantie gewenst. Mocht de rok meegaan op vakantie dan hoop ik dat je ook een paar mooie foto's kunt maken. Het fotoalbum kan ze wel gebruiken.

 

Bijeenkomst eind april:

Voor degene die het ontgaan is: Eind april is er een bijeenkomst geweest in Breda van een paar leden van het forum. Een persoonlijk verslag staat in het forum en in het onderdeel nieuws is een verslag van de plaatselijke pers overgenomen. Als er leden zijn die weer behoefte hebben aan een bijeenkomst zou ik graag horen in welke plaatst je dit het liefste zou willen hebben zodat gekeken kan worden naar een locatie die voor de meeste mensen het beste zou zijn.

 

 Ga dus naar
http://www.rokvoormannen.nl
als je als man graag een rok draagt


Met vriendelijke groeten,


Wiha

(beheerder van de site)

 
 

 

 
Om je af te melden of aan te melden voor deze nieuwsbrief ga naar rokvoormannen.nl