Rok voor mannen
Rok voor mannen
Een nieuwsbrief voor de Nederlandse en Belgische man die graag een rok draagt.
3e kwartaal 2009
jaargang 3
nr. 05
 
N I E U W S B R I E F

 

Dit is 5e nieuwsbrief van de website http://www.rokvoormannen.nl


 

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Nieuwsbrief

  • Modeshow Parijs eind juni
  • 100ste lid op het forum

  • Vakantie

  • Spam op het forum


Nieuwsbrief:

Het is alweer een tijdje geleden dat de nieuwsbrief uitkwam van de website www.rokvoormannen.nl. Het is best wel lastig om genoeg items voor de nieuwsbrief te krijgen omdat bv. de media nu niet erg vol staat met mannen in een rok.

 

Toch zal ik met enige regelmaat een nieuwsbrief uitsturen. Tevens bedoelt om voor degene die nu niet vaak op de website kijkt toch te laten merken dat we er nog steeds zijn :)

 

 

Modeshow Parijs eind juni:

Eind juni waren er weer diverse modeshows waarin de mode van het voorjaar voor 2010 werd gepresenteerd. Er waren weer een paar ontwerpers die het proberen met een mannenrok, o.a. Jean Paul Gaultier, Comme des Garcons en Rick Owens. Givenchy probeert het zelfs met een panty en daarover een korte broek.

De foto's van de mannenrokken uit de shows kun je vinden in het fotoalbum op http://www.rokvoormannen.nl/foto.html.

 

100ste lid op het forum:

Langzaam aan groeit het forum. We hebben namelijk al een tijdje een 'mijlpaal' overschreden. We hebben ondertussen het 100ste lid mogen begroeten. We zitten nu ruim boven de 100 en ik heb er in de afgelopen maanden ook al een redelijk aantal weer uitgegooit aangezien deze leden al meer dan 1 jaar niet hadden ingelogged.

 

En ja, wie is de gelukkige? Dit is Marc uit Belgie, hij heeft zich aangemeld op 27 april en heeft zich vervolgens voorgesteld in de rubriek 'Wie ben ik'.

Hier hoort natuurlijk een kadootje bij. Voor Marc hebben we een originele wikkelrok uit Bali kado. Deze kan o.a. op het strand gedragen worden of gewoon bij mooi weer overal waar je maar wilt.

 


Vakantie:

De vakantie periode staat weer voor de deur. Zelf ben ik in deze periode niet op vakantie. Voor degene die wel op vakantie gaan alvast een prettige vakantie gewenst. Mocht de rok meegaan op vakantie dan hoop ik dat je ook een paar mooie foto's kunt maken. Het fotoalbum kan ze wel gebruiken. RokSterNL heeft dit bijvoorbeeld al gedaan en een aantal foto's op het forum geplaatst en een aantal in het fotoalbum.

Wie van de leden durft in zo'n wikkelrok, welke ons 100ste lid ook mag ontvangen, te lopen op het strand? Discussieer hier eens over op het forum. Wie weet levert het nog iets op.........

 

 

Spam op het forum:

De laatste tijd komen er nogal vaak aanmeldingen op het forum die ongewenste berichtjes plaatsen. Aan het onderwerp kun je dit vaak al zien. Vaak in het Engels. Lees deze berichtjes niet en ga vooral niet naar de sites toe die er af en toe in staan. De moderators en beheerders proberen zo spoedig mogelijk deze berichten en gebruikers te verwijderen. Sorry voor het eventuele ongemak.

 

 Ga dus naar
http://www.rokvoormannen.nl
als je als man graag een rok draagt


Met vriendelijke groeten,


Wiha

(beheerder van de site)

 
 

 

 
Om je af te melden of aan te melden voor deze nieuwsbrief ga naar rokvoormannen.nl