Videoclip En Vogue - Hold on

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Wiha
Site Admin
Berichten: 756
Lid geworden op: 14 jun 2007 11:15
Locatie: Groningen
Contacteer:

Videoclip En Vogue - Hold on

Bericht door Wiha »

Alweer uit 1990 maar in de videoclip van En Vogue, Hold on, komt een man in rok en zwarte panty voor. Ik kan me deze van vroeger nog wel herinneren. Ook al is het moeilijk naar iets anders dan die 3 meiden te kijken maar tijdens de videoclip komt de man in rok toch een aantal keer voorbij: Op 2min17, 2min29 en 3min12

Voor de videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=B1ZpO6FIu68

Ik heb de opmerkingen bij de clip ook allemaal eens doorgekeken maar er komt maar 1 opmerking over deze persoon, namelijk: Good song, but why is there a guy in a dress? Fashions of the 90s.
Wiha,
beheerder & webmaster
http://www.rokvoormannen.nl
Peter v

Re: Videoclip En Vogue - Hold on

Bericht door Peter v »

Het is inderdaad opmerkelijk, de man lijkt trouwens best wel "gewoon", en ook nog stoer. Hij lijkt een panty te dragen, ( wat heel gebruikelijk is bij acteurs dacht ik ) en zo te zien ook nog hoge hakken. de rok lijkt geruit te zijn, niet per se een kilt. Ziet er mooi uit. Blote mannen borst, en open hangende jasje. Echt een stoere outfit om binnen te komen in een discotheek, al is de opname zelf inmiddels aardig oud. Het blijft erg actueel. Het is erg vrouwelijk, op het eerste gezicht, maar al na enkele seconden, toch stoer mannelijk.

Ik vraag me af wie er achter zat, om en man erin te stoppen in een rok. En wat voor gedachten daar bij waren. Wisten wij dat maar.
Plaats reactie