Laarzen voor de man

Wat vind je van het dragen van laarzen in combinatie met je rok
Plaats reactie
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Laarzen voor de man

Bericht door RokSterNL »

Ik vond door te Googlen een site, die wel van zo'n 2 jaar geleden dateert over 'Laarzen voor mannen'.

Bron: http://www.lifestyleman.com/2006/11/laa ... or_de.html

Laarzen voor de man

Mannen gaan deze winter ook steeds meer laarzen dragen, het kan met de broek erin maar ook erover staat mooi. Hou je van stoer of ga je voor net, het kan allemaal als de combinatie maar goed is.

Dus hoog of laag, veters of rits, stoer of net, het maakt niet uit combineer en kijk welke laarzen het beste bij jou passen.

Laarzen voor mannen zijn momenteel in de winkels niet vindbaar.
De modewereld is momenteel nog veel te veel bezig met de vrouwen, en laat de mannen aan hun lot over.
Als je een winkel binnenstapt zie je voor mannen altijd hetzelfde hangen jaar in jaar uit, van afwisseling is er geen sprake. Zowel in de kleding als in de schoenen.
Het wordt eens tijd dat de modewereld het eens over een andere boeg gooit, en het eens omgekeerd doet, weinig voor de vrouwen en zeer veel voor de mannen.
truyen jaak
Berichten: 7
Lid geworden op: 02 aug 2008 17:27

Re: Laarzen voor de man

Bericht door truyen jaak »

het is normaal dat men laarzen heeft voor onder een mooi rok.heb zelf een stuk of drie paar laarzen.het is mooi om laarzen te dragen bij een mooie boswandeling of als het regent.het is zo,de dameslaarzen zijn vele mooier dan de herenlaarzen.de eerste zijn mooier afgewerkt en er is meer keus aan modellen.
rokwens
Berichten: 756
Lid geworden op: 03 aug 2007 00:10

Re: Laarzen voor de man

Bericht door rokwens »

Ter info, ik heb mannenlaarzen gezien bij Mecx
bruin, gekeerd leder, platte zool en hak, rits , 30 cm , zonder franjes,bovenaan wat breder, denkelijk om broekspijpen in te steken. ( van de trendy skinny-broeken)
Na eeuwen is de ROK VOOR MANNEN helaas in onbruik geraakt in onze cultuur maar er is geen enkele reden om aan te nemen dat dit zo moet blijven. Het is ons volste recht om dit kledingstuk terug in te voeren als aanvulling bij de pantalon.
Plaats reactie