G-Star mannenrok in Volkskrant 13/09/2008

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
mikvanes
Berichten: 1701
Lid geworden op: 29 feb 2008 04:05

G-Star mannenrok in Volkskrant 13/09/2008

Bericht door mikvanes »

Op blz. 7 van de Volkskrant op zaterdag, 13 september, stond een foto van de G-Star "voorjaar 2009" show in New York. Hij staat ook, maar wat vager/kleiner op de Volkskrant-site (http://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/200 ... .94291.jpg).

Mannen in rok zien er in de shows soms niet uit, voor mijn idee, maar deze valt wel mee. Wat me opvalt, is dat het model een witte (glans?) panty/majo onder de rok draagt zo te zien en daarover weer een paar sokken/laarsjes.

Er is via Google ook een wel leuke clip van deze show te vinden, maar daar staan bij mijn weten geen mannen in rok op.

Op de Volkskrant-blog staat ook nog een tweede foto met een man in rok, zo te zien: http://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/200 ... .72272.jpg. In het midden een vrouwelijk model in broek. Links achter haar (voor de kijker dus rechts) een man in een witte (broek)rok. Ik kan niet goed zien of het een echte rok of een broekrok is, maar voor het effect maakt dat niet zoveel uit. Voor het idee misschien wel. Het leuke van dit plaatje vind ik de witte laarsjes.
Peter v

Re: G-Star mannenrok in Volkskrant 13/09/2008

Bericht door Peter v »

Ik heb dit al eerdere ergens gezien.....

het zijn volgens mij broek rokken cq bermudas met veel stof.

Als men nu eens niet zo overdreven deed en gewoon rokken presenteerde, zou het eenvoudig geaccepteerd kunnen worden. Maar blijkbaar is er nog niet genoeg animo bij de ontwerpers om rokken te willen promoten, gewoon gemiste kansen.
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Re: G-Star mannenrok in Volkskrant 13/09/2008

Bericht door RokSterNL »

Die van die man in die rok had ik al eerder gezien. Ik vind het geheel alleen al door de sokken, de schoenen en die pet een afknapper. Als hij alleen maar schoenen/laarzen onder de rok had gedragen was het wel een beter uitziende combinatie gweest.

Wat de witte (broek)rok, ik kan het niet exact zien. Het lijkt een rok, maar als ik dat zwarte streepje zie op de foto ter hoogte van het kruis, lijkt het net zo goed op een broekrok. Maar dit vind ik leuker dan de 1e foto, zeker met die witte laarsjes er onder. Dat maakt het geheel helemaal compleet.
Gebruikersavatar
Wiha
Site Admin
Berichten: 756
Lid geworden op: 14 jun 2007 11:15
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: G-Star mannenrok in Volkskrant 13/09/2008

Bericht door Wiha »

Dit artikel is al eerder aanbod geweest. RokR heeft het geplaatst en staat in dezelfde catagorie onder "Mannenrok van G-Star" zoals daar genoemd gaat het hier om wijde bermuda's en niet om een rok.
Wiha,
beheerder & webmaster
http://www.rokvoormannen.nl
Plaats reactie