Wanneer zwicht de man voor de rok ?

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Plaats reactie
RokSterNL
Beheerder
Berichten: 3050
Lid geworden op: 29 jul 2007 21:24

Wanneer zwicht de man voor de rok ?

Bericht door RokSterNL »

Door te googlen het volgende artikel gevonden.

Voor alle zekerheid zal ik het artikel ook als tekst hier plaatsen, voor het geval de link later niet meer mocht werken.

Bron: http://www.lifestyleagent.nl/2009/05/27 ... r-de-rok-/
Wanneer zwicht de man voor de rok?
Geplaatst op 27 mei 2009 door Redactie

Waarschijnlijk nooit. Zo makkelijk als wij vrouwen in broeken lopen, zo moeilijk is het voor de man om eens een rok aan te trekken. De enige mannen die in rokken lopen zijn Schotten in hun kilts en ook in het gothic en underground wereldje is het de normaalste zaak van de wereld, maar de 'gewone' man vertikt het.

De rok voor mannen is helemaal niet nieuw. Zoals gezegd is het in Schotland heel normaal en in de modewereld werd de rok voor mannen twintig jaar geleden al geïntroduceerd door Jean Paul Gaultier meldt Nina. De meeste mannen hebben er echter gewoon het lef niet voor maar toch blijven grote namen in de mode-industrie het proberen om mannen in rokken te krijgen.

Zo zagen we onder andere bij Marc Jacobs en John Galliano de kilt voorbijkomen op de catwalks. En de kilt is ook helemaal niet vrouwelijk maar juist stoer! Volgens Nina benadrukt het de mannelijkheid, zeker als je voor een stevig exemplaar met een grote ruit gaat. Als je het aandurft, combineer de kilt dan met een eenvoudige wollen trui of een stijlvol overhemd en draag er dikke sokken en hippe sneakers onder.

Is het echt niets voor jou, maar hou je wel van modieuze kleding? Kom dan eens shoppen bij OTTO, rokken voor mannen zul je er niet vinden maar wel al het andere dat een trendy man nodig heeft!
Gebruikersavatar
Jos
Berichten: 2108
Lid geworden op: 05 apr 2009 15:07
Locatie: Heerlen

Re: Wanneer zwicht de man voor de rok ?

Bericht door Jos »

ik heb op hun site de volgende reactie geplaatst:

er zijn wereldwijd mannen, die voorstander zijn voor het dragen van rokken door mannen en dit ook actief uitdragen. voor de nederlandstaligen is dit de volgende website:
http://www.rokvoormannen.nl/
een fervent rokdrager
Plaats reactie