1 Augustus: Opening website rok voor mannen
Op 1 Augustus is de website www.rokvoormannen.nl van start gegaan. Op deze website kun je het laatste nieuws vinden over een rok voor mannen. Verder is er een forum aanwezig en zijn er foto's en links te vinden.

Initiatiefnemer Wiha: Al een tijd lang volgde ik het MSN forum op het internet over een rok voor mannen. Zelf draag ik regelmatig ook een rok. Aangezien het niet algemeen geaccepteerd is dat een man een rok draagt was het MSN forum een uitkomst om in contact te komen met mannen die ook graag een rok dragen. Helaas is een tijd geleden het forum plotseling door Microsoft afgesloten. Op dat moment was het wachten op een nieuw initiatief van iemand om weer iets op te starten.
Dit kwam er voor mijn gevoel niet snel genoeg en raakte vervolgens op een gegeven moment per e-mail in contact met RokSterNL, bij vele mannelijke rokdragers wel bekend. Samen zijn we eens aan het discussieren geweest wat er nou zoal op een nieuwe site moest komen. We waren het er beiden over eens dat het dit keer eens goed opgezet moest worden. Maar ja, wie doet het en kan het doen aangezien er wel een redelijke kennis qua internettaal en computer-kennis bij komt kijken.
Zelf ben ik in het verleden wel eens bezig geweest met het maken van eenvoudige websites dus heb ik en poging gewaagt om dit initiatief op te starten. Ik moet eerlijk zeggen dat het me redelijk gelukt is. Alle eisen die we er aan gesteld hebben is op de site aanwezig. Uiteraard een forum, de mogelijkheid voor leden om foto's te plaatsen, links naar andere rokdragers en diverse webwinkels en ga zo maar door.

Met deze site is er een einde gekomen aan een periode waarin Nederland zonder een plekje zat waar de mannelijke rokdrager zijn verhaal kwijt kan. Neem gerust een kijkje op de diverse pagina's en hopelijk dat je ook lid van het forum wordt. We kunnen alle steun gebruiken en wie weet word het ooit nog eens de mode dat een man een rok in het openbaar kan dragen zonder raar aangekeken te worden.

Zie je ergens informatie over een rok voor mannen? Meld het aan de beheerder van deze site via het volgende e-mail adres: webmaster@rokvoormannen.nl