6 Augustus: Interview met Teus de Vries
Wiha: Ik ben benieuwd hoe het met jou en je mannenrok website ManYnuff gaat. Door een paar niet werkende links en het filmpje van de uitzending
"man bijt hond" welke nog niet op je website is verschenen, krijg de indruk dat de activiteiten op een laag pitje staan.

Teus: Je indruk is niet helemaal juist. Door diverse omstandigheden heb ik mij niet helemaal kunnen richten op de webactiviteiten van ManYnuff. Het actualiseren van de site etc. Maar het gaat voorspoedig.
Afgelopen week heeft er nog een item(pje) in België in de krant gestaan (zie plaatje hiernaast) en op 21 augustus a.s. heb ik een opname voor een programma van de NPS. Een discussie-programma onder leiding van Jeroen Pauw. En zo zijn er nog wat activiteiten gaande.

Wiha: Welke activiteiten houden jou zoal bezig?

Teus: Naast ManYnuff ben ik ook nog heel erg druk bezig met "mijn rode draad" ....... reclame maken. En nog steeds allemaal in rok natuurlijk!!
Ik ben bezig om voor zomer 2008 een nieuwe lijn te ontwerpen. De vele feed-back die ik heb ontvangen wordt onder andere in deze lijn verwerkt. Ik ga me m.i.v. 2008 volledig storten op de mannenrok.
Nu ben ik eigenlijk op verschillende fronten aan het vechten. En het één gaat dan vaak ten koste van het ander, om het optimale eruit te halen.

Wiha: Heb je de nieuwe website rokvoormannen.nl al gezien?

Teus: Leuke site en perfect geschikt voor het doel om de mannenrok te promoten.
Ik heb me zojuist geregistreerd en zal in de komende dagen even een gaatje zoeken om het e.e.a. te posten.
Ikzelf heb niet zo'n behoefte aan een mannenrokken-forum, maar kan me voorstellen, dat het voor velen zeer nuttig en misschien wel noodzakelijk is. Dus....... goed initiatief!! Ik zal de link opnemen op de ManYnuff-site.

Wiha: Dank je voor het interview en het compliment ten aanzien van de website. We zijn nu weer een beetje op de hoogte omtrent jou activiteiten qua rokdragen en het promoten daarvan.
Als laatste, de opname voor de NPS klinkt natuurlijk interessant, zou je ons op de hoogte kunnen houden wanneer die uitzending gaat plaats vinden? We willen dit natuurlijk niet missen.

Teus: Ik zal tijdig de datum van uitzenden meedelen.
Bron afbeelding: Nina (Belgie)